Čisto okolje in higiena sta ključni za preprečevanje širjenja virusov in bakterij, zato si nadenite masko ACTINIAFACESHIELD in dvignite standard higiene na višji nivo, brez, da bi se odpovedali vašemu nasmehu. Naše obrazne maske so namreč transparentne, izdelane iz istega materiala kot otroške plastenke in tehtajo le 13 gramov, kar pomeni, da so udobne ter prijetne za uporabo, obenem pa omogočajo pregledno interakcijo s strankami, ki bodo pristnejši stik zagotovo cenile. Maska je primerna za vsa delovna okolja, kjer se zahteva varnost in higiena. Sem spadata tudi živilska in lepotna industrija, pa delo v prenatrpanih pisarnah ali v običajni storitveni dejavnosti, kjer je stik s stranko neizbežen kot so na primer gostilne in restavracije. Dodaten premaz proti megli in bakterijam odpravi tudi morebitno neprijetno rošenje za karseda prijetno uporabniško izkušnjo.

ACTINIAFACESHIELD ustavi predvsem slino, ki lahko ob kihanju ali kašljanju prenaša več kot 20 tisoč različnih virusov do 6,5 metrov daleč, hkrati pa obrazna maska nudi tudi do 97 odstotno zaščito proti bakterijami stafilokoke in escherichia coli, ki lahko povzročajo zastrupitev s hrano. Posledično so transparentne obrazne maske ACTINIAFACESHIELD udoben, varen in trpežen nadomestek klasičnih mask, ki jih lahko za razliko od slednjih uporabljate znova in znova tudi več kot en teden. Po uporabi jih namreč enostavno razkužite z razkužilom za roke in že je maska nared za ponovno uporabo. Ravno zaradi večkratne ponovne uporabe je obrazna maska tudi trajnostna in ekonomična, saj vas v povprečju stane toliko kot 10 kirurških mask (1,46€/kos), ki jih morate zavreči že po skupno 20 urah nošenja, kar pomeni več odpadka in na dolgi rok tudi večji strošek.

Polikarbonatna transparentna maska ACTINIAFACESHIELD ne vsebuje strupenih kemikalij, kot so kadmij, ftalati, živo srebro in svinec zato je primerna tudi za uporabnike z občutljivo kožo, saj tudi ob daljšem nošenju ne pušča sledi nošenja in ne draži kože.

Maska ​​je prestala strogo testiranje in tako zagotovila nestrupeno in dobro sanitarno izkušnjo!

* Ameriška uporabnost in tehnologija za patentiranje

* Silikonska podloga za brado je izdelana iz medicinskega materiala

* Ščitnik proti megli in zaščita proti bakterijam

* Izdelana je iz 100% polikarbonatne plastike, ki je enak material kot otroška plastenka.

* Prozorni ščitniki, ki jih je enostavno zamenjati

* Pokriva nos in usta

* Enostavna za vzdrževanje: Preprosto sperite z vodo, razkužite in ponovno uporabite

Torej, če bi radi zaščitili vaše stranke pred virusi in bakterijami ali dvignili nivo higiene na delovnem mestu še stopničko višje, pa so vam klasične maske odveč, naročite Polikarbonatne transparentne maske ACTINIAFACESHIELD - TUKAJAvtor : Luka Janežič