ActiniaMedico žepni sprej za razkužilo – priročen, stilski in okolju prijazen

Actinia žepni sprej za razkužilo, predstavlja odlično rešitev za vse, ki imate dovolj praznih posod za dezinfekcijska sredstva na javnih mestih, ali nepraktičnih generičnih rešitev za problematiko osebne higiene modernega življenja. Žepni sprej Actinia vam omogoča, da imate razkužilo vedno pri roki in ste pri tem hkrati tudi zelo neopazni. Rešitev smo našli v stilsko oblikovanem ohišju, ki po obliki, velikosti in načinu odpiranja deluje kot nekakšen kozmetični pripomoček in tako ne vzbuja posebne pozornosti, hkrati pa je dovolj majhen, da bo svoje mesto našel tudi v najmanjšem žepu ali torbici. 

Zgornji del le zavrtite in že je pripravljen za uporabo – nobenih pokrovčkov, ki se lahko izgubijo in ničelna možnost razlitja med prenašanjem. Poleg stilske dovršenosti, je sprej tudi v celoti narejen iz aluminija, stekla in kvalitetne plastike, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in na otip prijetno uporabo.

Actinia žepni sprej omogoča tudi večkratno polnjenje, ki je z uporabo priloženega lija tudi povsem enostavno, ekonomično in okolju prijazno. Da se v enostavnost uporabe in ponovnega polnjenja prepričate še sami, vas povabimo, da si enostavno ogledate priloženi video posnetek pri izdelku na LINKU

Eno polnjenje (10ml) je dovolj za okoli 150 pritiskov, kar je dovolj za 30 do 50 posameznih uporab. Na voljo je v dveh barvnih različicah in sicer črni, ter belo-srebrni. Pozabite na nenehno kupovanje dragih in nepraktičnih dezinfekcijskih gelov ter razkužil.  Actinia žepni sprej za razkužilo je zadnja rešitev za vzdrževanje osebne higiene na poti, ki jo boste kadarkoli potrebovali.

Tehnične specifikacije:

  • Kapaciteta: 10ml (150 pritiskov, 3-5 pritiskov na uporabo)
  • Dimenzije žepnega spreja: 104mm x 23mm; 36g
  • Vključen lij za lažje polnjenje
  • Materiali: Aluminij, steklo, plastika
  • Barve: črna in bela srebrna
Avtor : Luka Janežič