Menu
Your Cart

Razkužila za roke

Uporaba alkoholnih razkužil za roke je dober način, da se obvarujemo pred boleznijo. Razkuževanje pa deluje drugače kot umivanje rok.

Koronavirusi lahko povzročijo bolezen, dokler so zaviti v svoj varovalni plašček. Ob uporabi alkoholnega razkužila  za roke, razpade varovalni plašček virusov, ki tako ne morejo več povzročati bolezni. Da bi bilo razkužilo učinkovito, ga je potrebno pravilno uporabljati in vsebovati kora vsaj 60-80% alkohola. 

Na roke nanesite kupček razkužila v velikosti kovanca, količina  je odvisno od velikosti vaših rok. 

Razkužilo razmažemo po suhih rokah in ga temeljito vtremo, dokler roke niso suhe.

Model: RAZ-CAJ70
Vsebuje 70 % alkohola (etanola)Uniči bakterije in virusePrijetnega vonjaHitro vpojenNe izsuši rokV obliki pršila.V praktični/priročni embalaži s kvalitetno pršilkoMožnost ponovnega polnjenja.Izdelek je zakonsko registrirano sredstvo za uničevanje bakterij in virusov.Registriran biocid.Proizvedeno v ..
2.56€
Brez DDV:2.10€
Model: STEK-AM-10ML
NOVO! ŽEPNI SPREJ ZA RAZKUŽILO za večkratno polnjenje !link navodil za polnjenje : https://business.facebook.com/ActiniaMedico/videos/773472610050212/ Vsebuje 70 % alkohola (etanola)Uniči bakterije in virusePrijetnega vonjaHitro vpojenNe izsuši rokV obliki pršila.V praktični/priročni embal..
9.88€
Brez DDV:8.10€
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.