Menu
Your Cart

OBRAZNE MASKE

Pri omejevanju širjenja pandemije novega koronavirusa je pomembna tudi uporaba zaščitnih mask, posebej pri zdravstvenih delavcih in drugih najbolj izpostavljenih skupinah. Različni tipi mask nudijo različno stopnjo zaščite.

Pri nas lahko kupite skoraj vse tipe mask, registrirane v EU in z vsemi pripradajočimi certifikati. 


Model: HIG-AM-10
V škatli je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,28€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
2.32€
Brez DDV:1.90€
Model: HIG-3LY-AM
V škatli je 50 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,17€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
8.54€
Brez DDV:7.00€
Otroška higienska maska   (10kom) Otroška higienska maska   (10kom)
Razprodano
Model: OTR-HIG-AM
V vrečki je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,41€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
4.64€
Brez DDV:3.80€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.