Menu
Your Cart

Kirurške in higienske maske

Kirurške maske: Njihov glavni namen je preprečevanje širjenja kapljic nosilca maske v okolico. Obenem uporabnika zaščitijo pred kapljicami, ki prihajajo od oseb v njegovi neposredni bližini.

Ne preprečujejo pa vdihavanja zelo majhnih v zraku razpršenih delcev, ki potencialno prenašajo viruse.

Namenjene so za enkratno uporabo, menjati jih je treba na dve uri oziroma prej, če postanejo vlažne.


Higienske maske: so namenjene lastni uporabi in jih je potrebno menjevati na 4 - 6 ur.


Model: HIG-AM-10
V škatli je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,28€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
2.32€
Brez DDV:1.90€
Model: HIG-3LY-AM
V škatli je 50 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,17€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
8.54€
Brez DDV:7.00€
Otroška higienska maska   (10kom) Otroška higienska maska   (10kom)
Razprodano
Model: OTR-HIG-AM
V vrečki je 10 kosov mask. Cena za 1 masko je 0,41€Potreba po menjavi mask izhaja iz dejstva, da maske za enkratno uporabo niso namenjene dezinficiranju in s tem varni vnovični uporabi, saj jo z dihanjem navlažimo in tako spremenimo njene lastnosti. Zato je smiselna uporaba kakovostnih higiensk..
4.64€
Brez DDV:3.80€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.