Menu
Your Cart

Nitrilne rokavice

Nitrilne rokavice omogočajo izjemno oprijemljivost, odporne so na maščobe in olja ter zagotavljajo izjemno protizdrsnost.  Tanke rokavice iz nitrila, za enkratno uporabo so izredno udobne zaradi izjemne elastičnosti (do 600%) se odlično prilegajo obliki roke in s tem omogočajo natančnost pri delih, ki zahtevajo preciznost. 

Zagotavljajo visoko odpornost na trganje in prebod ter ščitijo pred določenimi kemikalijami in ogljikovodikovimi  derivati. Izogibati se je treba stiku s topili, ki vsebujejo ketone, oksidne kisline in organske snovi z vsebnostjo dušika.


Nitril rokavice SEMPERCARE , brez pudra   (200kom) Nitril rokavice SEMPERCARE , brez pudra   (200kom)
Razprodano
Model: GLOV-NIT70
V škatli je 200 kosov rokavic. Cena za 1 kom je 0,16€Nitrilne rokavice omogočajo izjemno oprijemljivost, odporne so na maščobe in olja ter zagotavljajo izjemno protizdrsnost.  Tanke rokavice iz nitrila, za enkratno uporabo pa so izredno udobne zaradi izjemne elastičnosti (do 600%) se ..
31.96€
Brez DDV:26.20€
Nitril rokavice, brez pudra   (100kom) Nitril rokavice, brez pudra   (100kom)
Razprodano
Model: GLOV-NIT100
V škatli je 100 kosov rokavic. Cena za 1 kom je 0,16€Nitrilne rokavice omogočajo izjemno oprijemljivost, odporne so na maščobe in olja ter zagotavljajo izjemno protizdrsnost.  Tanke rokavice iz nitrila, za enkratno uporabo pa so izredno udobne zaradi izjemne elastičnosti (do 600%) se ..
15.98€
Brez DDV:13.10€
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.