Menu
Your Cart

COVID-19 PRIPOMOČKI

Koronavirusna bolezen (COVID-19) je nalezljiva bolezen, ki jo povzroča novo odkriti koronavirus.
Večina ljudi, ki zbolijo za boleznijo COVID-19, ima blage do zmerne simptome in bolezen preboli brez posebnega zdravljenja.

Med osebno varovalno opremo v zdravstvu sodijo: obrazne maske za zaščito dihal, zaščitna očala, pokrivala in oblačil in zaščitne rokavice. Glavni namen uporabe osebne varovalne opreme v zdravstvu je zaščita pacienta in zdravstvenega osebja, s ciljem varovanja pred nevarnostmi za zdravje. Zaradi trenutnih razmer pa smo tudi običajni civilisti primorani k uporabi osebne varovalne opreme pri vsakodnevnih opravilih zunaj gospodinjstva.
Model: PCR-TE-COV2-STOR
To je preiskava, ki temelji na tehnologiji verižne reakcije s polimerazo (angl. polymerase chain reaction – PCR).Testiranje poteka tako, da pri posamezniku vzamejo bris iz nosnega dela žrela. Tega nato v laboratoriju testirajo in majhne količine genskega materiala (dednine) v vzorcu (npr. RNK virusa..
80.00€
Brez DDV:80.00€
Model: TER-BK
Brezstični IR termometer omogoča enostavno merjenje telesne temperature. Primeren je tudi za merjenje temperature tekočin in temperature v prostoru. Odlikuje ga pregleden zaslon  na katerem se izpisujejo meritve, ter hitra in enostavna uporaba. Čas merjenja traja manj kot dve sekundi. Nudi do 5..
34.16€
Brez DDV:28.00€
Model: HIT-TE-COV2-STOR
AKCIJA 5+1 : VSAKO ŠESTO TESTIRANJE BREZPLAČNOGlavne prednosti antigenskih testov:Hitri in enostavni za uporaboZanesljivi rezultati v samo 15 minutahZa izvedbo testa ne potrebujemo laboratorija in se lahko izvede direktno pri naročnikuCenovna dostopnostLahko se jih hrani pri sobni temperaturiNi navz..
10.00€
Brez DDV:10.00€
Model: HAGT-SAMOT-BOS
!NOVO! – HAGT za samotestiranje po ugodni ceni 3,0 EUR  PREDNOSTI: Hitro in cenovno ugodno samotestiranje Cena testa pri nakupu več kot 100 kom je 2,50 EUR na kosCena testa pri nakupu več kot 1.000 kom je 2,30EUR na kosCena testa pri nakupu več kot 10.000 kom je 2,10 EUR n..
3.00€
Brez DDV:3.00€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.