Menu
Your Cart

PCR testiranja na prisotnost virusa Covid-19 (Sars-CoV-2)

 PCR testiranja na prisotnost virusa Covid-19 (Sars-CoV-2)
Novo
PCR testiranja na prisotnost virusa Covid-19 (Sars-CoV-2)
  • Zaloga: Da
  • Model: PCR-TE-COV2-STOR
  • Lokacija: Ljubljana
80.00€
Brez DDV: 80.00€

To je preiskava, ki temelji na tehnologiji verižne reakcije s polimerazo (angl. polymerase chain reaction – PCR).

Testiranje poteka tako, da pri posamezniku vzamejo bris iz nosnega dela žrela. Tega nato v laboratoriju testirajo in majhne količine genskega materiala (dednine) v vzorcu (npr. RNK virusa v brisu nosu) pomnožujejo do zaznavnih količin. Logika PCR preiskave je, da majhnih količin dednine virusa v vzorcu ne moremo zaznati. Po pomnoževanju do velikih količin pa to lahko.

PCR reakcija predstavlja osnovo za testiranje DNK in RNK v molekularni diagnostiki, navajajo na spletni strani Onkološkega inštituta Ljubljana. Gre za zelo občutljive in zelo specifične teste. To pomeni, da zaznajo izredno majhne količine virusa in zelo dobro razlikujejo med novim koronavirusom in starimi koronavirusi, ki so tudi prisotni v populaciji.

Zakaj bi torej tvegali razmah okužbe, ko pa lahko na lokaciji vašega podjetja, bivališča ali mobilne ambulante naše usposobljeno osebje hitro, učinkovito in cenovno ugodno ugotovi prisotnost novega koronavirusa, ter vam tako ponudi priložnost pravočasnega ukrepanja, ki se vam bo zagotovo obrestovalo.


Zdravstvene storitve in oskrba so v skladu z 2.točko 1.odstavka 42.člena ZDDV-1  oproščene plačila DDV.


TESTIRANJA SE IZVAJAJO NA LOKACIJI PODJETJA (če je več kot 15 testirancev) ALI NAŠI ACTINIA MEDICO KLINIKI HYPER HUMAN NA NASLOVU : ROŠKA CESTA 25, 1000 LJUBLJANA. Parkirišče zagotovljeno na dvorišču klinike.

OPOZORILO: Brez predhodnega naročila testiranje ni izvedljivo.


KLINIKA SE NAHAJA NA ROŠKI CESTI 25, 1000 LJUBLJANA (bivši izpitni center).

KONTAKTI NA - mail: info@actiniamedico.com ali tel: 040/877 221

ZA VAS SMO ODPRTI:

pon - pet. : 07:30 do 17:30

sobota: 08:00 do 12:00

nedelja in prazniki zaprto


ZA IZREDNA TESTIRANJA POKLIČITE NA 040/701 292 Amanda


Privolitveno besedilo
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.